OM OSS


Vi som jobbar på Kungsberg Friskvård.

OM MIG 

 

Jag som jobbar på Kungsberg Friskvård.

Anette Bergqvist

Legitimerad Sjuksköterska och Lymfmassör

Jag heter Anette Bergqvist och har under många år arbetat inom vården. Är utbildad till legitimerad sjuksköterska sedan 1987.

Främst har jag jobbat inom äldrevård och demensvård och det var inom det området som jag först startade upp mitt företag

"AIB Demens och Konsultation".

2014 gick jag lymfmassage utbildningen på Axelsons i Stockholm och kände efter det att det var massagen jag ville jobba vidare med.

Därav startades "Kungsberg Friskvård" som en bifirma till mitt tidigare företag, AIB Demens & Konsultation.


Svullnader i kroppen är mycket vanligt, så nu har jag också möjlighet att erbjuda mina kunder kompressionsbehandling och massage för det. Vidare utbildning i koppning har jag sedan våren 2015. Koppning kan användas till bland annat bindvävs-, cirkulations- och cellulitbehandling men ger även god effekt för att öka lymfflödet i kroppen.

Att nu kunna erbjuda mina kunder behandling med lymfhapress ger behandlingerna en annan dimension och jag ser med spänning fram emot resultaten.


I en stuga hemma på våran gård i Kungsberg har jag min mottagning. Närheten till naturen gör att man känner ett lugn bara av att komma hit till platsen. Du kan parkera precis utanför stugan och behöver inte bekymra dig om parkeringsplatser eller att det är långt att gå. Möjlighet till dusch finns. Bor du i Gävleborgs län, t ex i Järbo, Sandviken, Kungsgården, Storvik eller Ockelbo så behöver resan hit inte bli allt för lång.

De positiva effekter massagen har att ge hoppas jag nu få förmedla till mina kunder.

Radio P4-intervju med Anette Bergqvist Länk till : del 1:


Radio P4-intervju med Anette Bergqvist Länk till : del 2:


Länk till min Linked in Profil